JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Poliisi pyytää havaintoja Tohmajärvellä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tehdyistä tuhoista. Arkistokuva.

Poliisi pyytää havaintoja Tohmajärvellä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tehdyistä tuhoista. Arkistokuva.

Tuija Marienberg

17.6.2022 9.36
Uutiset

Poliisi pyytää havaintoja Tohmajärven tuhotöistä - arvokas veistos katkaistiin

TOH­MA­JÄR­VI

Päi­vi Lie­vo­nen

Toh­ma­jär­ven mu­se­on pi­hal­la teh­tiin ti­hu­töi­tä tiis­tain ja kes­ki­vii­kon vä­li­se­nä yö­nä. Suu­ri puu­veis­tos oli kaa­det­tu ja veis­tos­ka­lus­tei­ta ja kah­vi­lan ke­sä­ka­lus­tei­ta oli vis­kel­ty ym­pä­ri pi­haa. Toh­ma­jär­vi-Seu­ran Fa­ce­book-päi­vi­tyk­sen mu­kaan esi­mer­kik­si ar­vo­kas Kat­ri He­le­na-puu­veis­tos oli ri­kot­tu ja asi­as­ta on teh­ty ri­ko­sil­moi­tus.

Po­lii­sin tie­dot­teen mu­kaan val­von­ta­ka­me­ran tal­len­teis­sa nä­kyy kak­si nuor­ta työn tou­hus­sa. Ha­vain­not ja muut tie­dot ta­pah­tu­maan liit­ty­en pyy­de­tään il­moit­ta­maan po­lii­sil­le säh­kö­pos­til­la osoit­tee­seen vih­jeet.ita-suo­mi@po­lii­si.fi, vih­je­pu­he­li­meen nu­me­roon 0295415232 tai po­lii­si­päi­vys­tyk­seen 0295415320 ar­ki­päi­vi­sin.

Lisää aiheesta

Kysely